Undgå kondensvand i vinduerne, fugt i husets konstruktioner, dårligt indeklima og risiko for skimmelsvamp med boligventilation ✔

Få et sundt og godt indeklima 

Boliger er med årene blevet tættere og tættere, og det betyder at støv, fugt og sodpartikler har svært ved at slippe ud. Kondensvand i vinduerne, fugt i husets konstruktioner og risiko for skimmelsvamp, skaber et dårligere indeklima, der kan have betydning for vores sundhed og velbefindende.

Boligventilation i nye og gamle huse 

Problemerne opstår i både nye og gamle huse, når der ikke er styr på luftudskiftningerne og ventilationen. I både ældre og nyopført huse der energirenoveres med nye vinduer og ekstra isolering i vægge og på loft, vil man kunne opleve fugtproblemer og kondens i vinduerne, hvis der ikke samtidig tænkes en ventilationsløsning med ind i renoveringsprojektet.

Et nyt hus er et energirigtigt hus – men det er også et meget tæt hus!
Uden en effektiv ventilationsløsning, er alle forudsætningerne til stede for ophobning af fugt i konstruktionerne, med skimmelsvamp og et usundt indeklima til følge.

Løsningen vil være at etablere villaventilation i boligen.

Et energibesparende ventilationsanlæg med effektiv varmegenvinding og lavt elforbrug, sikrer et sundt og behageligt indeklima året rundt – uden at energiudgifterne løber løbsk.

Kontakt os og få et tilbud

Boligventilation pris

Da hver opgave er anderledes sætter vi sjældent en pris på arbejdet før vi kender opgavens omfang. Så ønsker du en pris på boligventilation er du velkommen til at give os et kald og få et tilbud.

Hør mere om ventilation til bolig

Kunne du tænke dig at hører mere og få installeret et nyt ventilationsanlæg i din bolig? Så skriv til os via vores kontaktformular. Du kan også skrive direkte til dennis@hjortventilation.dk. Eller giv os et kald på tlf. til 2047 9674 så giver vi et tilbud på ventilation til bolig.

Vi glæder os til at høre fra dig.