Undgå kondensvand i vinduerne, fugt i husets konstruktioner, dårligt indeklima og risiko for skimmelsvamp med boligventilation ✔

Få et sundt og godt indeklima 

Boliger er med årene blevet tættere og tættere, og det betyder at støv, fugt og sodpartikler har svært ved at slippe ud. Kondensvand i vinduerne, fugt i husets konstruktioner og risiko for skimmelsvamp, skaber et dårligere indeklima, der kan have betydning for vores sundhed og velbefindende. 

Boligventilation i nye og gamle huse 

Problemerne opstår i både nye og gamle huse, når der ikke er styr på luftudskiftningerne og ventilationen. I både ældre og nyopført huse der energirenoveres med nye vinduer og ekstra isolering i vægge og på loft, vil man kunne opleve fugtproblemer og kondens i vinduerne, hvis der ikke samtidig tænkes en ventilationsløsning med ind i renoveringsprojektet.

Et nyt hus er et energirigtigt hus – men det er også et meget tæt hus!
Uden en effektiv ventilationsløsning, er alle forudsætningerne til stede for ophobning af fugt i konstruktionerne, med skimmelsvamp og et usundt indeklima til følge.

Løsningen vil være at etablere villaventilation i boligen.

Et energibesparende ventilationsanlæg med effektiv varmegenvinding og lavt elforbrug, sikrer et sundt og behageligt indeklima året rundt – uden at energiudgifterne løber løbsk.

Pris på boligventilation

Pris eksempel på 170 kvm 1 plans hus
1.    Danterm HCH5
2.    Stor lyddæmperpakke
3.    Rørføring samt montage
4.    Indregulering med dokumenteret rapport
5.    Kørsel op til 50 km
42000 kr. + moms

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og giver dig alt den rådgivning der skal til.

Få den rette ventilation til din bolig i Grindsted og omegn

Hos Hjort Ventilation giver vi gerne professionel rådgivning, uanset hvilken ventilationsløsning du har i tankerne. Vi vejleder efter din konkrete situation og efter at finde den bedste løsning til dig. 

Kontakt os gerne for yderligere information på tlf 20 47 96 74 eller send en mail her

Vi tilbyder også løsninger indenfor varmepumper, komfortventilation og kan også være behjælpelig med at give et professionelt servicetjek af dit ventilationsanlæg i Grindsted, Billund og omegn. 

Kontakt os 

Boligventilation