Undgå kondensvand i vinduerne, fugt i husets konstruktioner, dårligt indeklima og risiko for skimmelsvamp med boligventilation ✔

Få et sundt og godt indeklima 

Boliger er med årene blevet tættere og tættere, og det betyder at støv, fugt og sodpartikler har svært ved at slippe ud. Kondensvand i vinduerne, fugt i husets konstruktioner og risiko for skimmelsvamp, skaber et dårligere indeklima, der kan have betydning for vores sundhed og velbefindende. 

Boligventilation i nye og gamle huse 

Problemerne opstår i både nye og gamle huse, når der ikke er styr på luftudskiftningerne og ventilationen. I både ældre og nyopført huse der energirenoveres med nye vinduer og ekstra isolering i vægge og på loft, vil man kunne opleve fugtproblemer og kondens i vinduerne, hvis der ikke samtidig tænkes en ventilationsløsning med ind i renoveringsprojektet.

Et nyt hus er et energirigtigt hus – men det er også et meget tæt hus!
Uden en effektiv ventilationsløsning, er alle forudsætningerne til stede for ophobning af fugt i konstruktionerne, med skimmelsvamp og et usundt indeklima til følge.

Løsningen vil være at etablere villaventilation i boligen.

Et energibesparende ventilationsanlæg med effektiv varmegenvinding og lavt elforbrug, sikrer et sundt og behageligt indeklima året rundt – uden at energiudgifterne løber løbsk.

Kontakt os og få mere information om boligventilation 

Kontakt os for at få en snak omkring mulighederne i din bolig.