Vi sikrer at dit ventilationsanlæg kører optimalt, så du får et sundt indeklima ✔

Hvad betyder indregulering?

En indregulering af ventilationsanlægget betyder, at anlægget bliver tjekket for, at det er indstillet korrekt efter det er blevet monteret. Når det er indstillet korrekt, sørger anlægget nemlig for, at den korrekte mængde luft bliver udskiftet i alle rum. Vi sikrer en indregulering til den rette mængde luft, det konkrete anlæg er designet til, at kunne håndtere. Der skal være balance i luften, da der ellers vil være over/undertryk i dit hjem.

Desværre er op til 80% af alle boligventilation forkert/slet ikke indreguleret og dermed får du ikke det optimale ud af dig anlæg.

Indreguleringen sker som udgangspunkt først, når anlægget skal startes for første gang, så vi sikrer at det er den korrekte mængde luft, med lavest mulig strømforbrug og tryk. 
Ved en korrekt udført indregulering, sikrer vi at dit ventilationsanlæg kører optimalt og problemfrit, så du får et sundt og godt indeklima. 

Indregulering af boligventilation fra 1500 kr.

Sikker og effektiv indregulering af ventilationsanlæg 

Et ventilationsanlæg er en rigtig god måde, at sikre sig et godt og sundt indeklima i din bolig eller virksomhed. Dog er det nødvendigt at at anlægget bliver indreguleret indimellem, for at sikre at det fungerer optimalt og for at indeklimaet forbliver sundt. 

Hos Hjort Ventilation er vi specialister i ventilation, og kan være behjælpelige med professionel indregulering af forskellige typer ventilationsanlæg. Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor branchen, og kan derfor hjælpe med komplet service og indregulering af blandt andet boligventilation, industriventilation, komfortventilation og meget mere. 
Vi står også gerne klar til at rådgive dig, hvis du har brug for svar på spørgsmål, eller hvis vi skal finde den rette løsning til dig.

Få et tilbud på indregulering i Grindsted og omegn

Skal du have monteret og indreguleret et ventilationsanlæg? Så udfører vi effektiv montering og indregulering i Grindsted, Billund og omegn, så vi sikrer, at dit ventilationsanlæg kører problemfrit. 
Kontakt os på tlf 2047 9674, eller send en mail her. 

Få et tilbud