Få et godt indeklima der giver frisk luft hver dag ✔

Ventilationsanlæg med varmegenvinding

Et anlæg til varmegenvinding er et mere avanceret, men smart og effektivt ventilationsanlæg, der suger den varme luft ud fra huset, og erstatter den med helt frisk og varm luft udefra. Anlægget genbruger altså varmen, og kan genanvende helt op til 98% af varmen fra din bolig, til at opvarme den friske og kolde luft. Så i stedet for at lufte ud og åbne døre og vinduer, hvor du hurtigt kan miste meget varme, kan du benytte et anlæg med varmegenvinding og undgå at tabe varmeenergien.

Hvornår er varmegenvinding en god idé?

Har du et nybyg, eller et ældre hus der er blevet renoveret? Så kan et ventilationsanlæg med varmegenvinding være fordelagtig for dig at benytte. Nyere huse, samt boliger der har gennemgået en renovering, er nemlig tætte og velisolerede, hvilket gør, at de også har et mindre naturligt luftskifte.

Hos Hjort Ventilation er vi specialister i ventilation, og vi står altid klar til at hjælpe dig med den helt rette rådgivning!
Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for stort set alle typer af ventilation, heriblandt boligventilation, komfortventilation, varmepumper og meget andet. 

Få rådgivning

Fordele ved at vælge et ventilationsanlæg med varmegenvinding

Genanvende op til 98% af varmen
Varmen bliver altså genbrugt

Godt indeklima
Få frisk luft uden at spilde varmen 

 Luftfugtigheden holdes lav  
Hvilket mindsker risikoen for støvmider og skimmelsvamp

Kan kombineres med et filter, der kan filtrere pollen og artikler fra luften
Det kan være en fordel hvis man har pollen allergi eller astma 

Anlægget kan også give kølig luft
Hvilket er en fordel de varme sommerdage

Få professionel installering af ventilationsanlæg med varmegenvinding

Overvejer du at få et ventilationsanlæg med varmegenvinding?
Så kan vi hjælpe dig. Vi står klar til at rådgive dig, så du får den løsning, der passer bedst til dig og din bolig. Vi hjælper gerne med professionel installering og montering, samt service på ventilationsanlæg. 
Kontakt os gerne på tlf. 2047 9674, eller send en mail til dennis@hjortventilation.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.

 

Få et tilbud