Kondensvand i vinduerne, fugt i husets konstruktioner og risiko for skimmelsvamp.

Det er tegn på et dårligt indeklima og manglende ventilation.

Få det optimale indeklima med industriventilation

Industriventilation er et ventilationsanlæg, der har til formål at fjerne uønskede stoffer, støv, giftige dampe og overskudsvarme, for at beskytte både mennesker, produkter og maskiner, samtidig med at det tilfører forvarmet og trækfri luft, ofte med varmegenvinding. Ventilationen kan blandt andet også afhjælpe aerosoler og dårlig lugt. 

Industriventilation er et energibesparende ventilationsanlæg, med effektiv varmegenvinding og lavt elforbrug, der sikrer et sundt og behageligt indeklima året rundt – uden at energiudgifterne løber løbsk.

Vi udfører industriventilation for bl.a.:

●    Industri
●    Autoværksteder
●    Smedeværksteder
●    Træindustrien 
●    Større køkkener 
●    Institutioner
●    Butikker
●    Kontorer 

Med mange års erfaring og ekspertise indenfor ventilation, kan vi sikkert og effektivt installere, montere og servicere industriventilation, komfortventilation samt andre former for ventilation og varmepumper. Vi står klar med kompetent rådgivning og vejledning, så vi sikrer at du får den bedste løsning. 

Priser på industriventilation

Priserne varierer naturligvis efter hvad der præcist skal laves. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om en konkret pris. 

Pris eksempel på 170 kvm 1 plans hus
1.    Danterm HCH5
2.    Stor lyddæmperpakke
3.    Rørføring samt montage
4.    Indregulering med dokumenteret rapport
5.    Kørsel op til 50 km
42000 kr. + moms

Få en konkret pris

Industriventilation og komfortventilation

Industriventilation har til formål, at skabe et godt indeklima i primært større haller til produktion. Ved at kombinere industriventilation og komfortventilation, sikrer man også at forbedre indeklimaet for medarbejderne, samtidig med, at maskiner og produkter befinder sig i det rette miljø. 

Professionel installering og montering af industriventilation i Grindsted og omegn

Kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med, at finde den bedste ventilationsløsning for dig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og giver dig alt den rådgivning der skal til. Ring på tlf 20 47 96 74 eller send en mail her

Vi kan også være behjælpelige med andre løsninger for private og erhverv, som varmegenvinding, varmepumper, service og meget mere. 

Industriventilation