Hos Hjort ventilation har vi i mange år leveret energivenlige og effektive løsninger til indeklimaet til industrivirksomheder, erhverv, offentlige institutioner og private villaer. Går du og drømmer om et bedre indeklima i din villa, kan vi tilbyde de bedste løsninger indenfor villaventilation. Vi arbejder i Grindsted, Billund og tager da også gerne til Horsens for at hjælpe vores kunder. Giv os et kald allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag

Hvordan fungere villaventilation?

Meningen med villaventilation er at skifte den fugtige og tunge luft ud med frisk luft. Det gør vi ved at suge den tunge luft ud via udsugningsventiler. Disse ventiler leder det ind i kanaler som monteres på loftet. Derfra bevæger luften sig videre til et ventilationsaggregat, hvorfra det filtreres før det ledes helt ud gennem gavlrist eller taghætte.

Udeluften føres også ind via taghætte eller gavlrist. Før den føres videre ind i ventilationsaggregatet, filtreres luften for støv, pollen osv. Herefter genanvendes varmen fra udsugningsluften vi nævnte tidligere til at opvarme udeluften. Efter den friske luft er blevet opvarmet bliver den ledt gennem kanalerne på loftet og videre ind i indblæsningsventilerne som fordeler den nye friske luft jævnt i hele huset.

Yderligere funktioner

Hele processen sker automatisk, men ønsker du at tilpasse systemet til individuelle behov har du også mulighed for det via betjeningsenheden som ofte placeres centralt i villaen. Hvis man har en forsamling af mange mennesker, hvis der er røg eller andet der ændre luftens kvalitet kan man blot skrue op for luftskiftet så det passer til den pågældende situation.

Elsker du kold natteluft om sommeren har du også mulighed for at få det med dette system. Mulighederne du har med villaventilation er nærmest uendelige. Du vil opleve en meget bedre luftkvalitet og samtidig spare en masse penge på varmeregninger.

Kontakt os og hør mere om villaventilation

Giv os et kald angående villaventilation i dag via tlf. 2047 9674 eller skriv til mail til os via kontaktformularen her på siden. Du kan naturligvis også skrive direkte til e-mail dennis@hjortventilation.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.