Komfort ventilation udføres på bl.a. kontorer, i skoler og varehuse, hvor der er behov for at skifte luften, for at skabe et optimalt indeklima.

Et optimalt indeklima sikrer et godt miljø for dig og dine kollegaer, og reducerer antallet af sygedage.

Optimer indeklimaet med komfortventilation

Vi kender nok alle følelsen af at sidde i et rum, hvor luften er tung, og man mister koncentrationsevnen. For koncentrationsevnen er nemlig påvirket af for højt CO2 indhold i luften, og det samme gælder indlæringsevnen som også påvirkes negativt. Dét er nogle af de følger, man oplever ved et dårligt indeklima. Problemet løses ved at vælge den rette luftskifte, der vil forbedre miljøet, og skabe bedre trivsel i skolen eller på arbejdspladsen. 

Ved at få komfortventilation optimeres indeklimaet, og det sikrer et godt miljø for både dig og dine kollegaer. Undersøgelser viser nemlig, at et godt indeklima reducerer antallet af sygedage. 

Hvad er komfortventilation?

Komfortventilation er en form for ventilation, der sikrer din bygning et godt indeklima. 
Med komfortventilation får du en stabil og behagelig temperatur, undgår træk, og så slipper du også for, at justere indeklimaet i forhold til den aktivitet der er. 

Hos Hjort Ventilation udfører vi montering af komfortventilation på b.la. kontorer, i skoler og varehuse, hvor der er behov for at skifte luften, for at forbedre indeklimaet. 
Der er i dag lovkrav om, at der skal etableres ventilation på alt nybyggeri af blandt andet skoler og institutioner. 

Vi kan hjælpe dig med komfortventilation i Grindsted og omegn

Skal du eller din virksomhed have komfortventilation? Så kan vi hos Hjort Ventilation i Grindsted være behjælpelige. Vi er specialister i ventilation, og har mange års erfaring med forskellige ventilationsopgaver for både private og erhverv, og kan derfor hjælpe med at finde den bedste løsning til din eller jeres situation. 
Vi står også klar til at hjælpe med industriventilation, boligventilation, service af ventilationsanlæg og meget andet!

Du er meget velkommen til at kontakte os, for at høre mere eller få professionel rådgivning
på tlf 2047 9674 eller du kan sende en mail her. 

Hør nærmere